Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/0/5/nielsen2u.dk/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464 Nielsen2u

05

Nov 2014

Category: Blog
Written by Lars J. Nielsen

 

Efter at ha flyttet soveværelse blev der plads til vores nye byggeprojekt, som gik ud på at bygge en hjemmebar med fadølsanlæg, barstole og et hyggehjørne med sofa og 40" LED skærm på væggen, som man kan spille Fifa eller se film på.

Projektet har varet adskillige uger og der har været megen planlægning, research, mange indkøb og rigtig meget håndværks mæssigt arbejde i det.  Feks. var vi tidligt oppe da Silvan i Tilst havde åbningsdag med mange gode tilbud. Vi slap afsted med 6 ens barstole til spotpris og træ til den nederste bardisk. Barspejl og fadølsanlæg er købt via annoncer i "Den blå avis". Køle- fryseskabet fandt vi i Ikea's rest afdeling. Den havde fået en lille bule i bunden og kunne derfor købes til halv pris. Selve baren er beklædt med gulvplader købt i Bauhaus. Vi var meget i tvivl om de forskellige designs men blev enige til sidst og er meget tilfredse med det færdige look.

Til udsmykningen af væggene lånte vi en OH projektor fra Per, der arbejder på en privatskole i Odder. Den er brugt flittigt til at eksponere udprintede tegninger op på væggen så Marta ku male det op med sort malling. Efter rigtig mange timers malen blev det til tre forskellige temaer i baren som man kan se i slideshowet øverst på siden. Den store Messi tegning og Barcelona logoét er Marta's gave til sin fodboldelskende mand, der forresten er Barca mand.

       

     

    

     

     

Background Image

Header Color

:

Content Color

: